Költöztetés Székesfehérvár

Emma Tehertaxi Székesfehérvár

06704083216

Köszöntjük önt Az Emma Tehertaxi Székesfehérvár Weboldalán!

Kedves Hölgyem/Uram! Engedje meg, hogy néhány Mondatban Bemutassam önnek Mivel is Foglalkozunk és a Munka Filozófiánkról, néhány szót. Fuvarozó vállalkozásunkat több, mint 15 éve alakítottuk, azóta Költöztetéssel Foglalkozunk. Az évek Során a Teknikánkat Professzionális Szintre Fejlesztettük. Teherautónk Ritkaság számba megy a költöztető Vállalkozások Között. Direkt Költöztetésre lett tervezve. Bélelt és Beázás Mentes, tiszta Rendes Raktér, Minden szállítás után Patyolat tisztára tisztítjuk a rakteret, Speciális Rögzítőfülek vannak az autón kialakítva, aminek köszönhetően, minden Bútort, Úgy tudunk rögzíteni az autón, hogy az biztosan ne sérüljön. Takaróanygok, rögzítőeszközök az autónk részei. Nagyon sok a vissza térő megbízónk, ez annak is köszönhető valószínüleg, hogy szolgáltatásunkat a Lelkiismeretes, Precíz Munka Végzés jellemzi. A szállítást meglehet Rendelni Képzett, Rutinos Rakodó emberekkel együtt is, akik a cipekedést megoldják, de tudunk csak teherautót is biztosítani a sofőrrel.

Szolgáltatásaink:

  • Lakás és Családiház Költöztetés
  • Vásárolt bútor, Műszaki cikk Szakszerű Házhoz Szállítása
  • Lomtalnítás (Kizárólag hivatalos Lerakóhelyre)
  • Egyéb Fuvarozás, Szállítás
  • Fuvarozás Székesfehérváron Belül
  • Fuvarozás Székesfehérváron Kívül
  • Fuvarozás Országosan is

Miért válassza az Emm atehertaxit?

Mert cégünk

Alapos Precít

Munkát Végez

Árainkról Kérjük Telefonon Érdeklődjön. Az Árajánlat Minden esetben ingyenes és semmilyen Kötelezettséggel nem jár az ön Részéről.

Kapcsolat:

Emma Tehertaxi Székesfehérvár

Tel.: 06704083216

Költöztetés Székesfehérvár

Szép Napot Kívánunk!

Várjuk Hívását!

Más Településeken is Vállalunk Szállítást: Költöztetés Budapest, Győr, Sopron, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Dunaújváros, Esztergom, Veszprém, Szombathely, Zalaegerszeg, Siófok